Elektra

TCV installatie & Onderhoud is sterkin erkend, dat houd in dat we voldoen aan de normen en eisen die gesteld worden op het gebied van kennis, meetapparatuur en gereedschappen.

U kunt bij ons terecht voor het aanleg van een nieuwe meterkast tot het aanleggen van de gehele of gedeeltelijke elektrische installatie .tevens hebben we zegelrecht dat inhoud dat we de hoofdzekeringkast opnieuw kunnen en mogen afzegelen .

 

Lees meer..

CV ketel installatie & onderhoud

TCV Installatie & Onderhoud is het adres voor het vervangen of nieuw te plaatsen Cv ketel. Tevens doen we onderhoud aan cv ketels van de volgende merken Intergas Remeha Nefit AWB staat uw merk er niet bij neem dan gerust contact op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen

 

Lees meer..

PV Panelen

Ook voor de aanschaf en aanleg van zonnepanelen bent u bij TCV Installatie & Onderhoud aan het juiste adres.We werken met diverse leveranciers zoals LG en Enphase.

 

Lees meer..

Klimaatbeheersing

TCV installatietechniek begrijpt hoe belangrijk klimaatbeheersing is. Met behulp van duurzame en energiezuinige klimaatsystemen realiseren wij een gezond binnenklimaat voor al onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van airconditioning en het aanleggen van warmtepomp installaties.

Lees meer..

Loodgieterswerkzaamheden

U kunt bij TCV Installatie & Onderhoud terecht voor de volgende werkzaamheden.tbv aanleg of onderhoud aan

• Gas leidingen, verwarmingsinstallaties, waterleidingen
• Sanitair, riolering, keuken leidingwerk
• Plaatsing boilers en geisers
• Een verstopte afvoer
• Installeren van kranen en sanitair
• Verhelpen van lekkages


Lees meer..

Rioolservice

Een verstopte riolering? Een overvolle put? Een ondergelopen ruimte of kelder? Dergelijke situaties vragen om een snelle vakkundige oplossing, TCV installatie & onderhoud is voor urgente gevallen 24 uur per dag 365 dagen per jaar bereikbaar voor rioolservice voor wooncoöperaties, industrie, bedrijven, gemeenten en particulieren. Met onze moderne machines en vakbekwame mensen lossen wij snel en vakkundig alle problemen met riolering op.

 

Lees meer..

TCV Installatietechniek