Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

In onze omgeving is veel ongebruikte energie aanwezig in de aarde, het water of de lucht. Een warmtepomp kan deze gratis energie omzetten in bruikbare warmte of kou. Dus als u uw woning wilt verwarmen, koelen of kraanwater verwarmen én tegelijkertijd energie wilt besparen, kiest u voor een waterpompsysteem.

Met warmtepompsystemen zorgt u voor comfort in uw woning. In de zomer kunt u uw woning heerlijk koelen en in de winter goed verwarmen, zodat u altijd beschikt over een comfortabel binnenklimaat.

Woningen worden tegenwoordig van veel betere geïsoleerd dan vroeger. Daarom is er nog maar weinig energie nodig om de woning het gehele jaar op een aangename temperatuur te houden. Een warmtepomp in combinatie met vloer- of wandverwarming sluit goed aan op deze situatie.

Naast een energiebesparing tot circa 50% zorgt de warmtepomp het hele jaar voor optimaal comfort door energiezuinig verwarmen en koelen. Als u deze dan ook nog eens combineert met zonnepanelen, heeft u een volledig duurzame energievoorziening!

TCV installatie & Onderhoud werk met het merk Daikin. Ook voor een airco voor uw thuis of werk kunt u bij TCV terecht wij werken onder andere met de volgende merken. LG Maxi Cool Daikin Fuijtsu Samsung Mitsubishi.

Tevens kunnen wij het onderhoud hieraan voor u verrichten .

TCV Installatietechniek