TCV installatietechniek - Winterswijk

Los onderhoud of toch liever een Service abonnement?


De gemiddelde kosten van een losse onderhoudsbeurt van een CV-Ketel liggen zo rond de € 145,- incl btw. Deze prijs is opgebouwd uit voorrijkosten (reistijd), de verplichte registratie van de installatie in ons systeem volgens de Gasketelwet en het arbeidsloon van de monteur tijdens het onderhoud.

Daarbij moet je ook altijd kosten rekenen voor onderdelen die periodiek vervangen worden. Denk hierbij aan een pakking en sensoren in de CV-Ketel.

Als er ooit een probleem aan de CV-Installatie is dan zul je bovenstaande kosten natuurlijk ook weer moeten voldoen bij bezoek van een monteur op locatie.

Voordeliger bij ons is tegenwoordig om vaste klant te worden met ons Service abonnement. Wij nemen de administratieve kosten van het registreren van de installatie voor ons, in ruil voor een commitment van onze klanten voor de lange(re) termijn. Naast dit prijsvoordeel, heb je t.o.v. een losse onderhoudsbeurt, ook direct de zekerheid van onze hulp bij storingen of andere CV- gerelateerde problemen.

Bijkomende voordelen om ons Service abonnement te kiezen: Geen voorrijkosten, de eerste 30 minuten werkzaamheden altijd gedekt (zie onze voorwaarden voor uitzonderingen) en zelfs in de drukke stookperiode verzekerd van hulp binnen korte tijd bij een koude klacht, CO-melding of een gas- dan wel waterlekkage in de woning.

Benieuwd of wij ook jou van dienst kunnen zijn? Vul even het formulier onderaan deze pagina in en wij laten zo snel mogelijk van ons horen.

Hoe gaat het in zijn werk als je het formulier in hebt gevuld?
  • Na het invullen van het formulier op deze pagina, krijg je van ons een email voor het toesturen van wat foto's van de installatie. Wij doen een visuele inspectie en sturen je de offerte toe van ons Service abonnement.
  • Na ondertekenen ontvangt u een voorkeursdatum voor de inspectie op locatie + de eerste onderhoudsbeurt (zie voorwaarden voor uitzonderingen). De kosten voor dit bezoek zijn €95,- inclusief btw, exclusief onderdelen.
  • De CV-Ketel onderhouden en goedgekeurd na deze afspraak? Nu ben je v/a slechts €9,65 inclusief btw klant bij TCV, verzekerd van onze service als je deze nodig hebt!
zonnepanelen in de zon

De 2 mogelijkheden:

Kies bij ons voor een losse onderhoudsbeurt óf het Service abonnement:

Met ons Service abonnement (v/a €9,65 per maand) op zak, heb je naast het jaarlijkse onderhoud ook recht op hulp, zo snel als wij die kunnen leveren. Dit betekent vaak dezelfde- of de opvolgende dag al! Zou het deze winter net zo druk gaan worden als afgelopen jaren, dan zul jij in ieder geval nooit te lang in de kou hoeven blijven zitten.

Kies je voor los onderhoud (v/a €145,- incl btw) , dan kan dit natuurlijk ook. Het risico hierbij is dat als je ons nodig hebt bij een storing of lekkage,  je wellicht niet zo snel  geholpen bent als iemand die dezelfde melding doet en en wel het Service abonnement heeft afgenomen bij ons.

Om een beeld te schetsen van de gemiddelde CV-Ketel hebben wij hieronder de levensloop met bijhorende, veel voorkomende problemen voor je onder elkaar gezet:

Leeftijd CV-Ketel;

Wat te verwachten qua problemen:

1 - 2 jaar
Normaal gesproken geen.
3 - 4 jaar
Vervuilde warmtewisselaar.
De branderpakking kan uitharden en uitbranden.
Isolatieplaten kunnen beschadigd zijn met brandgevaar als gevolg.
5 - 6 jaar
Defecte automatische ontluchter.
Lekkage kan optreden wat leidt tot het verroesten van ketelonderdelen.
7 - 8 jaar
9- 12 jaar
12 - 15 jaar
Vervuilde ventilator en luchtdrukschakelaar.
Expansievat gaat defect; kans op ernstige waterlekkage.
Storingen aan het elektronische gedeelte van de ketel.
Controle zichtbare rookgasafvoer op lekkage (lip ringen) condens lekkage/rookgassen.
De cv-ketel is aan vervanging toe. Met een nieuwe zuinige hr-ketel bespaart u op uw energiekosten en verhoogt u uw wooncomfort

Wat moet ik ook alweer doen?

Vul hieronder het formulier in en houd je mailbox in de gaten!

Wij sturen een email met instructies voor foto's die wij graag van je ontvangen zodat wij de installatie even kunnen beoordelen. Na beoordeling (en goedkeur door ons) zullen wij je de offerte toesturen om te ondertekenen.

Als wij deze retour hebben gekregen van jou dan plannen wij de afspraak met je in voor de inspectie en aansluitende onderhoudsbeurt.

Weet je niet precies hoe je foto's kunt sturen? Zeg het ons even in reply op de mail die je ontvangt en dan nemen wij even persoonlijk contact met je op om je te helpen.