TCV installatietechniek - Winterswijk

Wat doet een loodgieter?

Loodgieters hebben verstand van een meerdere zaken en werkzaamheden en kunnen vaak breed worden ingezet binnen een project of opdracht. Welke de meest voorkomende werkzaamheden zijn vindt je hieronder.
  • Lekkage opsporen en verhelpen
  • Verstopping verhelpen
  • Dakgoot repareren
  • Storingen opsporen en verhelpen
  • Kranen vervangen
  • Aansluiten van watertoevoer
  • Keurmerk

Lekkage

Heb je een lekkage in huis, maar weet je niet waar het water vandaan komt? Wij kunnen de oorzaak van de lekkage opsporen en direct verhelpen. Een veel voorkomend probleem is het opsporen van lekkage in verwarmingsbuizen. Wij doen dan een vochtmeting of sporen de lekkage op met ultrasone of cameradetectie.

Verstoppingen

Gootsteen, afvoer, douche of toilet verstopt en kun je het zelf niet oplossen? Neem dan contact met ons op. Wij hebben speciale apparatuur waarmee we een verstopping snel en veilig kunnen opsporen en verhelpen. Heb je een chemisch ontstoppingsmiddel gebruikt om de verstopping te verhelpen, zeg dit dan altijd tegen onze medewerker. Die kan hier dan rekening mee houden tijdens zijn werkzaamheden.

Dakgoot reparatie

Is de dakgoot lek of moet deze vervangen worden dan is dit een klus voor ons. Een kapotte dakgoot kan waterschade en schuren in de gevel veroorzaken. Het is dus zaak dat deze altijd in goede staat is. Wacht dus niet te lang en bel ons voor advies en een offerte.

Storingen verhelpen

Bij een storingsmelding van je cv-ketel of geiser kun je ons altijd bellen. Soms kunnen we je aan de telefoon al helpen, mits je de storingscode bij de hand hebt, maar als we langs moeten komen is dat ook geen probleem. Wij verhelpen de storing dan zo snel mogelijk zodat de verwarming het weer doet en/of je weer warm water hebt.

Kranen vervangen

Last van een druppelende kraan? Dan kan het tijd zijn om het kraanleertje te vervangen. Weet u niet precies welk type kraan u heeft en wat er vervangen moet worden als deze druppelt? Neem dan contact met ons op. Wacht daar niet te lang mee want een druppelende kraan kost je onnodig veel geld en water.

En zit de kraan vast dan is het vaak tijd voor een nieuwe. Ook hier helpen we je graag verder.

Aansluiten van watertoevoer

Wasmachine of vaatwasser aansluiten op je waterafvoer en je weet niet hoe? Wij geven je graag advies en verzorgen de hele aansluiting. Of het nu gaat om een niet bestaande afvoer of het verplaatsen ervan.

En mis je ook een water en/of elektriciteits aansluiting? Wij regelen het allemaal.

Keurmerk

Er zijn ook op dit gebied cowboys en beunhazen onderweg. Beloven van alles en leveren vaak prutswerk voor veel te veel geld.

Wij zijn een professioneel bedrijf, aangesloten bij InstallQ en al jaren actief in en rond Winterswijk, Aalten, Groenlo en delen van de Achterhoek. InstallQ is de meest toonaangevende kwaliteitsorganisatie binnen de installatiesector.
Bij ons zit je dus goed.
Lekkages of verstoppingen komen altijd onverwacht en op alle tijden en dan is het handig dat je ons direct kunt bellen. Wij helpen onze klanten 24/7 bij storingen en lekkages.

BEL

Bel ons op en laat ons weten wat er aan de hand is. Wij helpen je graag.