Wij vormen het TCV team!

foto van tammy canter visscher

Tammy Canter Visscher

Ik ben de eigenaar van TCV installatietechniek. Van oorsprong elektromonteur heb ik me ook gespecialiseerd op het gebied van cv-ketels, airco's en zonnepanelen. Mijn specialiteit is het verhelpen van storingen. Daarnaast doe ik gaskeuringen, onderhoud ik het klantencontact, stel ik offertes op, maak ik de planning en doe een stukje administratie. En als er ergens aangepakt moet worden of als er handen tekort zijn spring ik in.
Leonard Dijksen

Leonard Dijksen

Mijn naam is Leonard en ik ben de allrounder binnen het bedrijf. Opgeleid als elektromonteur met vele jaren ervaring als koelmonteur, nu plaats ik cv-ketels, warmtesystemen, airco's, zonnepanelen en verder alles voor uw verwarmingsinstallatie in huis. Heeft u een nieuwe cv-ketel besteld bij ons, dan is de kans groot dat ik deze bij u thuis kom installeren. Hierbij ben ik ook verantwoordelijk voor het opleiden van personeel binnen TCV.
Vanessa Dokter

Vanessa Dokter

Als Tammy's rechterhand ondersteun ik hem op kantoor met de administratie. Belt u ons op dan is de kans groot dat u mij aan de lijn krijgt. Ik zorg voor de onderhoudsplanning, urenregistratie, facturering, klantencontacten en allerlei andere voorkomende administratieve werkzaamheden.
Coen

Coen Minnaard

Mijn naam is Coen en ik ben in juni 2021 ooit begonnen als monteur in opleiding bij TCV installatietechniek. Vanuit Zeeland ben ik verhuisd naar Winterswijk. Ondertussen volwaardig zelfstandig- en gecertificeerd monteur en verzorg de installaties en het onderhoud van de cv- systemen. Ook train ik de nieuwe generatie voor TCV.
Senne Foto volgt nog

Senne Vaags

Ik ben Senne en sinds september 2023 ben ik als leerlinge in dienst bij TCV gekomen na mijn studie. Hier word ik door het volgen van cursussen en de kennis van mijn collega's opgeleid. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om als volwaardig zelfstandig- en gecertificeerd monteur door te kunnen stromen.
Foto Remy

Remy van Veen

Ik ben bij TCV de "onzichtbare steun in de rug". Als CO-gecertificeerd eerste monteur met jaren aan kennis in troubleshooting op cv-systemen, houd ik mij vooral bezig met mailcorrespondentie, technische vragen en offertetrajecten. Ook doe ik de belletjes om met onze klanten  telefonisch de meeste storingen direct en snel te verhelpen.

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken: Monteur Installatietechniek
Ben jij de professionele, zelfstandige monteur die wij zoeken? Stuur dan een email en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zoeken: Leerling monteur Installatietechniek
Ben je handig, heb je technisch inzicht en altijd al willen werken in de installatietechniek? Stuur dan een email en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

(*) verplicht veld
Bel
Bedankt voor je interesse, wij nemen contact met je op.
Oeps! Er ging iets fout. Probeer het gewoon nog een keer.