Wij vormen het TCV team!

foto van tammy canter visscher

Tammy Canter Visscher

Ik ben de eigenaar van TCV installatietechniek. Van oorsprong elektromonteur heb ik me ook gespecialiseerd op het gebied van cv-ketels, airco's en zonnepanelen. Mijn specialiteit is het verhelpen van storingen. Daarnaast doe ik gaskeuringen, onderhoud ik het klantencontact, stel ik offertes op, maak ik de planning en doe een stukje administratie. En als er ergens aangepakt moet worden of als er handen tekort zijn spring ik in.
Heidi Canter Visscher

Heidi Canter Visscher

Hoi, ik ben Heidi de echtgenote van Tammy en sinds de start betrokken bij TCV installatietechniek. Naast mijn eigen coachpraktijk ben ik samen met Vanessa verantwoordelijk voor een stuk administratie.
Leonard Dijksen

Leonard Dijksen

Mijn naam is Leonard en ben de allrounder binnen het bedrijf. Opgeleid als elektromonteur met vele jaren ervaring als koelmonteur, plaats ik cv-ketels, warmtesystemen, airco's, zonnepanelen en verder alles voor uw verwarmingsinstallatie in huis. Heeft u een nieuwe cv-ketel besteld bij ons, dan is de kans groot dat ik deze bij u thuis kom installeren.
Vanessa Dokter

Vanessa Dokter

Als Tammy's rechterhand ondersteun ik hem op kantoor met de administratie. Belt u ons op dan is de kans groot dat u mij aan de lijn krijgt. Ik zorg voor de onderhoudsplanning, urenregistratie, facturering, klantencontacten en allerlei andere voorkomende administratieve werkzaamheden.
Coen

Coen Minnaard

Mijn naam is Coen en ik ben in juni 2021 begonnen als monteur in opleiding bij TCV installatietechniek. Vanuit Zeeland ben ik verhuist naar Winterswijk. Op dit moment bestaan mijn werkzaamheden uit gaskeuringen, onderhoud CV ketels en het plaatsen van CV ketels. Op den duur hoop ik allround inzetbaar te zijn.

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken: Monteur Installatietechniek
Ben jij de professionele, zelfstandige monteur die wij zoeken? Stuur dan een email en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zoeken: Leerling monteur Installatietechniek
Ben je handig, heb je technisch inzicht en altijd al willen werken in de installatietechniek? Stuur dan een email en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

(*) verplicht veld
Bel
Bedankt voor je interesse, wij nemen contact met je op.
Oeps! Er ging iets fout. Probeer het gewoon nog een keer.