TCV installatietechniek - Winterswijk

Ontstoppingsbedrijf riolering

De meeste mensen hebben de gebruikelijke hulpmiddelen wel in huis. Maar als de fles met chemische ontstopper niet helpt en ook de inzet van een mechanische ontstopper niet tot het gewenste resultaat leidt dan is het tijd de vakman van onze rioolservice erbij te halen.

TCV Installatietechniek is een ontstoppingsbedrijf dat gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van al uw afvoeren en het ontstoppen van het riool. Binnen- en buitenshuis. Riool of hemelwaterafvoer. Bij u thuis of op het bedrijf. Wij zoeken naar de oorzaak en verhelpen deze vakkundig en snel met onze gespecialiseerde apparatuur, zodat u snel van deze verstopping verlost bent.

Enkele technieken waar wij gebruik van maken zijn:
inspectiecamera

Cameratechniek

Als een verstopping erg hardnekkig is en de standaardoplossingen niet werken, kan een visuele inspectie van het afvoerkanaal uitsluitsel geven. Om erachter te komen waar de verstopping zit en wat de oorzaak is, inspecteren we de afvoer aan de hand van een kleine camera gemonteerd in een flexibele slang.

Via het scherm op een laptop kunnen we dan zien waar de verstopping precies zit en wat de oorzaak is. Is de afvoer verstopt, stuk, of blokkeert een massief voorwerp soms de afvoer? Misschien heeft één van uw kinderen een stuk speelgoed in de wc laten vallen of is het toch een massieve prop die in de weg zit? Al naar gelang we aantreffen zullen we de verstopping verhelpen.

Positie verstopte afvoer vinden

Stel, de verstopping van de wc bevindt zich niet in/onder het huis zelf, maar ergens in de afvoer buitenshuis. Om niet de hele tuin of oprit te hoeven afgraven maken we gebruik van een zender en detector. Door de zender door de afvoer te schuiven tot aan de verstopping, kunnen we de exacte plek hiervan in uw tuin of oprit bepalen. Dit scheelt een hoop zoek en graafwerk en dus tijd en geld!

Stankoverlast

Het is niet altijd een verstopping, soms kan het riool lucht zijn waar u last van hebt. Rioolstank in huis is soms moeilijk te traceren. Komt het onder het huis vandaan, of komt het toch uit de badkamer? In deze situaties maken we gebruik van rookdetectie. Met een speciale rookmachine blazen we dan rook in de afvoer om te kijken waar het lek zich bevindt. Scheuren en breuken in afvoerleidingen worden zo snel zichtbaar en kunnen daarna verholpen worden.

Door onze ruime ervaring zijn wij in staat om snel en adequaat te handelen, zodat u geen last meer heeft van stank en/of verstoppingen.
opgebroken straat ivm rioolwerkzaamheden

Een verstopte afvoer – riool ?

Het maakt niet uit of het gaat om de aanleg, reiniging, vervanging of reparatie van uw riool afvoer, bij TCV installatietechniek bent u altijd aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring en veel tevreden klanten zijn wij uw logische keuze in riooltechniek.

Of het nu gaat om uw huis of bedrijf, TCV installatietechniek is al meer dan 10 jaar een begrip in de Achterhoek.

Onze rioolservice en ontstoppingsbedrijf staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor uw klaar! bel: 0543 21 67 16